Intrebari frecvente client misterios


1Cine poate deveni client misterios?

Client misterios poate deveni orice persoana care are varsta peste 18 ani. Pentru a deveni client misterios trebuie sa aveti un spirit de observatie dezvoltat, orientare catre detalii, discretie, corectitudine, punctualitate, bune abilitati de comunicare si o buna organizare.

2De ce dotari tehnice ai nevoie pentru a deveni client misterios?

- acces la Internet;

- adresa proprie de e-mail pentru corespondenta, pentru a primi formulare si instructiuni de lucru;

- telefon mobil;

3Cat castiga un client misterios?

Fiecare client misterios este platit in urma fiecarei vizite intreprinse. Clientul misterios este platit pe vizita, pe fiecare proiect in parte. Daca un client misterios efectueaza foarte bine vizitele el va fi solicitat sa participe la cat mai multe proiecte si va avea posibilitatea sa acumuleze venituri substantiale.

4Ce trebuie sa faca un client misterios intr-un proiect?

Odata stabilite detaliile de executie ale proiectului, compania noastra va selecta din baza de date acei clienti misteriosi care se incadreaza in profilul necesar respectivului proiect. Clientii misteriosi selectati din baza de date vor fi contactati si li se vor prezenta conditiile de lucru in respectivul proiect. Clientii misteriosi care se arata interesati vor beneficia de un training/program de instruire in care li se va explica proiectul, modul de lucru si li se vor da materialele necesare.

Clientii misteriosi trebuie sa efectueze vizitele alocate si sa completeze in sistemul nostru online chestionarele puse la dispozitie de catre coordonatorul de proiect Hollow Men, pentru validare. Pentru fiecare chestionar validat, adica completat corect, clientul misterios va fi platit. In anumite cazuri clientii misteriosi pot fi recompensati prin cumparaturi gratuite la magazinele pe care le viziteaza, consumatii gratuite la restaurante, etc.

Intrucat fiecare proiect are particularitatile sale, procedurile de lucru pot varia de la un proiect la altul.

5Cum devin client misterios?

Fiind clienti misteriosi deveniti membri ai echipei Hollow Men, acei sateliti nevazuti care culeg informatiile din teren atat de necesare partenerilor nostri.

Pentru clientii nostri misteriosi am dezvoltat un sistem de motivare prin care incurajam efectuarea cu maxima seriozitate a vizitelor de evaluare si recompensam performanta.

Va puteti pregati pentru o cariera in cercetare de piata alaturandu-va echipei de clienti misteriosi Hollow Men.

Pentru inscriere click aici