1. Cine poate deveni client misterios ?
  Client misterios poate deveni orice persoana care are varsta peste 18 ani.
  Pentru a deveni client misterios trebuie sa aveti dezvoltat spiritul de observatie, orientare catre detalii, discretie, corectitudine, punctualitate, bune abilitati de comunicare, o buna organizare.
 2. De ce dotari tehnice ai nevoie pentru a deveni client misterios?
  - acces la Internet.
  - adresa proprie de e-mail pentru corespondenta, pentru a primi formulare si instructiuni de lucru
  - telefon mobil
 3. Ce castiga un client misterios?
  Fiecare client misterios este platit in urma fiecarei vizite intreprinse.Clientul misterios este platit pe vizita, pe fiecare proiect in parte. Daca un client misterios efectuaza foarte bine vizitele el va fi solicitat sa participe la cat mai multe proiecte si va avea posibilitatea sa acumuleze venituri substantiale
 4. Ce trebuie sa faca un client misterios/mystery shopper intr-un proiect?
  Odata stabilite detaliile de executie ale proiectului, compania noastra va selecta din baza de date acei clienti misteriosi/mystery shopperi care se incadreaza in profilul necesar respectivului proiect. Clientii misteriosi/mystery shopperii selectati din baza de date vor fi contactati si li se vor prezenta conditiile de lucru in respectivul proiect. Clientii misteriosi care se arata interesati vor beneficia de un training/program de instruire in care li se va explica proiectul, modul de lucru si li se vor da materialele necesare.
  Clientii misteriosi/mystery shopperii trebuie sa efectueze vizitele alocate si sa completeze in sistemul nostru online chestionarele puse la dispozitie de catre coordonatorul de proiect Hollow Men, pentru validare. Pentru fiecare chestionar validat, adica completat corect, clientul misterios va fi platit. In anumite cazuri clientii misteriosi pot fi recompensati prin cumparaturi gratuite la magazinele pe care le viziteaza, consumatii gratuite la restaurante, etc.
  Intrucat fiecare proiect are particularitatile sale, procedurile de lucru pot varia de la un proiect la altul.
 5. Cum devin client misterios/mystery shopper?
  Pentru a deveni client misterios, numit si mystery shopper, accesati butonul alaturat: CUM DEVIN CLIENT MISTERIOS?Fiind clienti misteriosi deveniti membri ai echipei Hollow Men, acei „sateliti nevazuti” care culeg informatiile din teren atat de necesare partenerilor nostri.

Pentru clientii nostri misteriosi am dezvoltat un sistem de motivare prin care incurajam efectuarea cu maxima seriozitate a vizitelor de evaluare si recompensam performanta.

Va puteti pregati pentru o cariera in cerecetare de piata alaturandu-va echipei de clienti misteriosi Hollow Men.